Content vervangen in de LTI Provider

Gewijzigd op Tue, 23 May 2023 om 01:17 PM

Je kunt een bestaand SCORM pakket (of ander content item) vervangen in de LTI Provider met een nieuwe versie (mits het van dezelfde soort is, dus SCORM door SCORM, cmi5 door cmi5). Wij kunnen je vanuit Courseware ook ontzorgen en de content vervangen in de Courseware LTI Provider. Stuur hiervoor een e-mail naar contentserver@courseware.nl .

• Zorg dat je ingelogd bent in SCORM Cloud (https://app.cloud.scorm.com)

• Ga naar jouw juiste Realm en vervolgens naar de Library

• Klik op de titel van het pakketje waar je een nieuwe versie van wilt uploaden

• Kies bij Create a New Version het bestand via Browse (en dan de stappen die daar bij horen)

Nu moet je even wachten en vervolgens zie je dat er meerdere versies zijn. Bepaal daarna wie de nieuwe versie krijgt

• Kies bij Move Existing Registrations To Newest Version When... de optie When Not Complete als je geen andere afspraak met de afnemer hebt gemaakt. En klik op save.

• Check eventueel als je niet zeker bent wie de nieuwe versie moeten krijgen.

Test je contentpakketje

• Klik op Review achter de versie die je wilt testen

De module moet nu opstarten

• Sluit de module

Bekijk of er ergens foutmeldingen staan. Anders is het goed

Mochten er wel foutmeldingen zijn, dan is er iets niet goed met de content. Dat wordt in deze handleiding niet verder toegelicht.

Je hoeft geen nieuwe Dispatch te maken als je alleen de content hoeft te vervangen.