Het toewijzen van een seat/licentie

Gewijzigd op Fri, 21 Jul 2023 om 09:41 AM

Stap 1.
Log-in als gebruikersbeheerder op account.articulate.com, en navigeer naar ‘Manage Team’ aan de linkerhand.

Stap 2.
Eenmaal bij ‘Manage Team’ aangekomen zie je alle beschikbare seats binnen jullie abonnement.

Je kan hier direct het e-mail adress invullen van de eindgebruiker, zodat zij de licentie toegekend krijgen. Op het moment dat zij de uitnodiging geaccepteerd hebben, dan zal er een groen vinkje achter hun naam komen te staan.