Service Level Agreement (SLA)

Gewijzigd op Ma, 3 Jun om 3:23 PM

In dit document vindt u de Service Level Agreement (SLA) die van toepassing is op al onze producten. Deze SLA wordt regelmatig bijgewerkt, waarbij eventuele wijzigingen worden toegelicht in het 'Overzicht aanpassingen' in dit document. De specifieke bepalingen per product zijn opgenomen in de bijlage van de SLA.

Open de bijlage voor onze SLA in het Nederlands, of klik hier voor de Engelse versie van onze SLA.