Status

SCORM Cloud: Testen e-learning modules

Gewijzigd op Vr, 14 Apr, 2023 om 9:40 AM


Als je bezig bent met het ontwikkelen van e-learning modules, is het van groot belang om te weten of deze goed werken en de voortgang van de studenten correct wordt bijgehouden. Gelukkig is er een handige tool beschikbaar genaamd SCORM Cloud (https://app.cloud.scorm.com/sc/guest/SignInForm), waarmee je eenvoudig je e-learning modules kunt testen.


SCORM Cloud is een online platform dat speciaal is ontworpen voor het testen en hosten van e-learning modules. Het biedt ontwikkelaars een veilige en gecontroleerde omgeving om te testen hoe hun modules functioneren en hoe ze zich gedragen in een SCORM-compatibele LMS (Learning Management System).


Een groot voordeel van het gebruik van SCORM Cloud is dat het een gratis versie biedt waarin je modules tot 100 MB kunt uploaden en testen. Dit is ideaal voor kleine tot middelgrote modules. Je kunt de voortgang van de studenten bijhouden, het scoreverloop volgen en ook het correct wegschrijven van de status van de student testen.


Het testen van je e-learning modules is eenvoudig met SCORM Cloud. Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je jouw module uploaden en testen. Het platform biedt ook uitgebreide rapportage- en analysefuncties, zodat je kunt zien hoe studenten reageren op de verschillende onderdelen van je module.


Conclusie: de gratis versie van SCORM Cloud biedt een handige en toegankelijke manier om je e-learning modules te testen. Met een maximale bestandsgrootte van 100 MB, kun je gemakkelijk de voortgang van studenten bijhouden en controleren of de status correct wordt weggeschreven. Door gebruik te maken van deze tool, kun je er zeker van zijn dat je modules goed werken voordat je ze naar een LMS uploadt.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren