Status

AI - Beveiliging en privacy

Gewijzigd op Di, 15 Okt om 1:29 PM

Je kunt hier het juridische document vinden over de security en privacy van de AI tool: https://cdn.articulate.com/assets/pdfs/AI-Security-and-Privacy-at-Articulate.pdf 

Mocht het document te uitgebreid zijn, zijn hier de 5 belangrijkste punten uit het document:

  1. Veiligheid en privacy van AI bij Articulate: Articulate ontwikkelt AI-gestuurde functies om organisaties te helpen effectiever inhoud te creëren. Veiligheid en privacy staan daarbij centraal. Articulate integreert AI op een manier die vertrouwelijkheid en gegevensbescherming waarborgt.
  2. Gegevensintegriteit en ethische AI-implementaties: Articulate hanteert strikte normen voor gegevensintegriteit en ethisch gebruik van AI. Klanten hebben controle over AI-technologieën en worden geïnformeerd over het gebruik van generatieve AI-tools. Data wordt niet gebruikt voor AI-training en partners zijn verplicht om klantgegevens onmiddellijk te verwijderen na gebruik.
  3. Betrouwbare AI-partners: Articulate werkt samen met ElevenLabs en OpenAI om geavanceerde AI-functies te bieden. Deze partners zorgen voor tekst-naar-spraak en prompt-gebaseerde AI-acties, wat de mogelijkheden van Articulate AI verrijkt.
  4. Gegevensoverdracht en encryptie: Alle datatransmissies in Articulate AI-systemen zijn versleuteld en voldoen aan de hoogste beveiligingsnormen. Gegevens worden beveiligd met Transport Layer Security (TLS) 1.2 of 1.3 tijdens verzending om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.
  5. Naleving van regelgeving: Articulate waarborgt dat zijn AI-componenten voldoen aan internationale data- en privacywetten, zoals CCPA en GDPR. Reguliere evaluaties en updates zorgen ervoor dat de AI-systemen blijven voldoen aan veranderende wet- en regelgeving.


Dataverwerking: De AI data wordt in US verwerkt. De zogenaamde subprocessors (Dus OpenAI en ElevenLab) mogen de data niet opslaan en alleen de AI uitvoeren. De Input en output worden na het genereren direct verwijderd en het model wordt er niet mee getraind.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren