AI - AI Assistent gratis trial toegang

Gewijzigd op Di, 15 Okt om 1:29 PM

Tijdens de proefperiode is de AI Assistent automatisch ingeschakeld voor alle persoonlijke en teamabonnementen. Teambeheerders van Articulate 360 kunnen deze op elk moment uitschakelen.

Ga naar de accountbeheerconsole en selecteer Manage Subscription. In de sectie Articulate AI, onder AI Assistent, kun je de Free Trial uitschakelen. Bevestig door op de Disable-knop te klikken in het pop-upvenster dat verschijnt.

De proefperiode van de AI Assistent is alleen actief gedurende de duur van je proefperiode, zelfs als deze is uitgeschakeld!