Taal van Rise modules

Gewijzigd op Tue, 27 Dec 2022 om 04:03 PM

De taal die wordt herkend door de browser in de Rise module wordt bepaald door de taal labels in de Rise module.

Bij Rise staat deze standaard ingesteld op Engels. (HTML lang= 'en')

Deze kun je aanpassen naar het Nederlands door het bijgevoegde bestand te importeren onder settings>labels>Upload from XLIFF in de Rise module.

In dit taalbestand wordt de Nederlandse taal meegegeven: HTML lang='nl'. Hierdoor herkent de browser de taal als Nederlands en wordt deze niet vertaald naar het Engels.

Gepubliceerde Modules

Wanneer de Rise modules al zijn gepubliceerd kun je in de map 'content' het index.html bestand openen met bijvoorbeeld kladblok en hierin de HTML-code wijzigen naar:  html lang="nl".