Video compressie in Handbrake voor CenarioVR

Gewijzigd op Tue, 27 Dec 2022 om 05:04 PM

Waarom comprimeren?

360 graden video levert al snel grote bestanden op. Om performance problemen te voorkomen is het comprimeren van video's essentieel.

Het comprimeren van een 360 graden video verkleint de bestandsgrootte aanzienlijk zonder of met minimaal kwaliteitsverlies.

Hoe comprimeer ik een video voor CenarioVR?

Voor het publiceren van video in CenarioVR raden wij aan om de tool (gratis) Handbrake te gebruiken.

Gebruik de onderstaande handleiding om video's te comprimeren en te gebruiken in CenarioVR.

Zie hier een handleiding voor het comprimeren van video's voor CenarioVR.