Melding maken voor CenarioVR

Gewijzigd op Wed, 12 Jul 2023 om 04:59 PM

Gebruik de onderstaande handleiding wanneer je een melding wilt maken over CenarioVR.

Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe je idealiter een melding kunt indienen bij ons over CenarioVR. Wanneer je deze stappen volgt kunnen we je op de beste manier en zo snel mogelijk verder helpen!

https://download.courseware.nl/cenariovr/whitepapers/meldingmaken/index.html