CenarioVR Updates Maart 2024

Gewijzigd op Tue, 26 Mar 2024 om 01:24 PM

CenarioVR blijft bezig met vernieuwingen in de software. In dit artikel lees je over de twee nieuwste updates:

1. Sla de voortgang op

2. Organiseer jouw content in mappen

Sla de voortgang op

Vanaf nu is het mogelijk om de voortgang van gebruikers op te slaan binnen een CenarioVR module. Gebruikers kunnen pauzeren en verder gaan waar ze zijn gebleven.
Hierdoor kan de cursist de e-learning in verschillende sessies voltooien.

A logo with a cube and a circle

Description automatically generated

Organiseer jouw content in mappen

Meer structuur nodig in het organiseren en beheren van jouw CenarioVR content? Sleep gemakkelijk modules in een mappenstructuur. Zie hieronder hoe je dit doet:

Maak een nieuwe map aan. Het is ook mogelijk om mappen in mappen aan te maken.

Heb je nog vragen?

Deze tip is geschreven door ELB Learning expert Godfried Bruins. Hopelijk heeft Godfried je geholpen met deze tip. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Godfried via bruins@courseware.nl