CenarioVR updates Mei 2024

Gewijzigd op Wo, 15 Mei om 1:17 PM

Ontdek de Nieuwste Functies van CenarioVR

CenarioVR introduceert baanbrekende nieuwe functies die de interactie en integratie binnen virtuele realiteit revolutioneren, om VR-trainingen effectiever en toegankelijker te maken. Hier zijn de belangrijkste updates:

1. Hand Tracking: Een Nieuw Niveau van Immersie

De nieuwe hand tracking-functie stelt gebruikers in staat om zonder controllers door VR-omgevingen te navigeren en met objecten te interacteren. Deze technologie maakt interacties natuurlijker en intuïtiever, wat bijdraagt aan een verbeterde kennisretentie en een inclusievere leerervaring.

2. Web Windows: Integreer Interactieve Content

Met Web Windows kunnen gebruikers elk type URL of HTML-pakket integreren in 360-graden scenario's. Dit maakt het mogelijk om real-time data, video's en games direct in de VR-omgeving te verkennen, wat de leerinhoud dynamischer en aantrekkelijker maakt.

Conclusie

Deze updates van CenarioVR zijn ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren en de toepasbaarheid van VR in educatie en training te vergroten. Met functies zoals hand tracking en Web Windows zet CenarioVR nieuwe stappen in de evolutie van immersieve leerervaringen.

Heb je nog vragen?

Deze update is geschreven door ELB Learning expert Godfried Bruins. Hopelijk heeft Godfried je geholpen met deze tip. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Godfried via bruins@courseware.nl