Kwetsbaarheid van ESXi-software

Gewijzigd op Wed, 25 Oct 2023 om 10:35 AM

Afgelopen weekend heeft u in de media een berichtgeving kunnen lezen over de kwetsbaarheid van de ESXi-software van VMware. Ransomware zou, via deze kwetsbaarheid, een poging doen voet aan de grond te krijgen op de betroffen systemen.

Onze hosting partner heeft bevestigd dat deze kwetsbaarheid gedicht is en zich dus niet voordoet op de systemen waarop wij onze leeromgevingen hosten.

E.e.a. was reeds ruim voor de bekendmaking aangepakt door onze hosting partner.