Inloggen in onze portal

Gewijzigd op Mon, 18 Sep 2023 om 11:55 AM

Om de voortgang van je tickets te kunnen volgen dien je in te loggen in onze portal. Volg hiervoor de volgende stappen.

1. Ga naar https://service.courseware.nl/nl/support/home
  2. Klik op Inloggen rechtsboven in het scherm.
  3. Als je al klant bent bij Courseware, is er automatisch een account voor je aangemaakt. Het wachtwoord voor dat account kun je opvragen door te klikken op Wachtwoord vergeten? in het inlogscherm en daar je e-mailadres in te vullen.

Lukt het niet om je wachtwoord aan te vragen? Vul dan het formulier bij "Dien een ticket in" in en geef daarin aan wat je naam, e-mailadres, functie en organisatie is. Je gegevens worden dan nagekeken en waar nodig aangevuld of verbeterd, daarna kun je alsnog een wachtwoord aanvragen.